Skoog Golf Academy Junior Tour 2024

För vem: veckotävling för våra juniorer på 9-hålsbanan

Speldag: fredagar under perioden 3/5 tom 13/9.

Spelform: poängbogey över 9hål, 14/6-16/6 gäller 18 hål.

Tävlingen spelas som så kallad VSOP (valfri starttid och partner) vilket innebär att du kan spela med vem du vill och när som helst under dagen så länge du anmäler dig i tid.

Starttid: Boka själv genom MinGolf eller i receptionen.

Anmälan: Du anmäler dig i shopen före kl. 17.00 (på sommarlovet 16.00) och betalar anmälningsavgiften på 40kr.

Scoreinlämning: Efter avslutad runda skriver både du och din markör på scorekortet innan du lämnar det i brevlådan i entrén.
Markören måste inte spela i tävlingen men ska vara golfare med minst hcp 54. Det innebär att du kan ha mamma, pappa eller någon annan som markör. Ange markörens golf-id på scorekortet.

Priser: Anmälningsavgiften går helt till veckopriser. Golfshopen stöttar med ytterligare priser och sponsrar med priser till order of merit, en sammanlagd tävling över hela säsongen. Veckopriser hämtas i shopen, priser för OoM delas ut på avslutningen i oktober.

Touren: Order of merit-poäng delas ut vid varje veckotävling enl. följande: 15p till vinnaren, 12p till tvåan, 9p till trean, 8p till fyran och därefter i fallande skala ner till 1p som delas ut till alla som deltar. Du får räkna dina 10 bästa resultat.

Resultatlista: Resultatet för respektive veckotävling och uppdaterad OoM anslås utanför shopen senast på måndagen efter tävlingsdagen.