Frågor och svar om våra spelrätter

Behöver jag köpa en spelrätt för att bli fullvärdig medlem?
Är du mellan 22 och 34 år gammal och vill bli fullvärdig medlem (A-medlem) behöver du inte köpa en spelrätt nu. Du betalar ändå samma spelavgift som spelrättsägaren. Från det år du fyller 35 kan du komplettera ditt medlemskap med att köpa en spelrätt för att fortsätta som A-medlem. Som A-medlem har du obegränsat spel på både 18-hålsbanan och 9-hålsbanan samt förmånen Avtal 24/24/24 med spel på Sollentuna GK och Täby GK.

Kan jag bli fullvärdig medlem på annat sätt?
Från och med året du fyller 35 år kan du bli årsmedlem (Y-medlem) och betala 1 000 mer i spelavgift än om du har en spelrätt. Som Y-medlem omfattas du av samma spelmöjligheter som en A-medlem.

Vad gäller för juniorer och knattar?
För juniorer (13-21 år) och knattar (upp till 12 år) är det betydligt lägre avgifter och inga krav på att äga en spelrätt. Klicka här för att se samtliga medlems- och spelavgifter.

Vad är fördelen med att äga en spelrätt?
Som spelrättsägare har du möjlighet att bjuda gäster på en gratis runda hos oss. Som A-medlem (fullvärdig medlem med spel alla dagar) kan du göra det efter kl 16 både fredag och lördag och som V-medlem (vardagsspelare) kan du göra det efter kl 16 på fredagar.

Hur köper jag en spelrätt?
Det kan du göra på två olika sätt:

  1. Vi har ett antal spelrätter som vi förmedlar från medlemmar som önskar sälja sin spelrätt för 1 600 kronor. Kom till receptionen så förmedlar vi köpet snabbt och enkelt.
  2. På vår hemsida har vi medlemmar som lagt ut spelrätter till försäljning. De som finns till salu hittar du här. Vill du köpa en spelrätt, ta kontakt med säljaren och kom överens om ett pris.