Senaste nytt

Vinteraktiviteter

Föreläsningar
Vår headpro Patrik Skoog kommer att föreläsa om banstrategi en torsdagkväll i januari. Mer information kommer i december.

Jenny Hagman återkommer med en förläsning söndag den 3 mars kl 18:30 om kost, mental träning och strategi.

Spel på 9-hålsbanan
Som förra vintern kommer vi även i vinter att spela 9-hålsbanan med start i mars. Vi återkommer med information om när och hur i nyhetsbrevet i februari.

Damresan nästa år går till Söderby GK

Äntligen har vi något att se fram emot. Söndag-måndag den2-3 juni 2024 går damresan till Söderby strax utanför Uppsala. Några av oss har varit där tidigare på damresa och Söderby var mycket uppskattat. Vi har också undersökt så gott vi kunnat att resan inte krockar med seriespel eller andra aktiviteter.

Vi disponerar nio stugor med två lägenheter i varje stuga. Varje lägenhet har två dubbelrum så vi kan vara max 36 personer. Vi hoppas att du kan tänka dig att dela rum så att så många som möjligt kan följa med.

I golfpaketet för 2 200 kr per person ingår

- 2 x 18 hål golf
- 3-rätters middag
- boende i dubbelrum, för enkelrum tillkommer 300 kr
- frukost.

Anmälan senast 15 december 2023
Du anmäler dig till damresan genom att mejla till Vivianne Lundman Thors. Ange Golf-ID och eventuella önskemål om mat.

Golfbil för 18 hål kostar 450 kr, med läkarintyg 300 kr. Boka gärna den vid anmälan om du redan nu vet att du behöver bil.

Anmälningsavgift senast 31 januari 2024
Anmälningsavgiften om 300 kr betalar du genom att swisha till Vivianne senast onsdag 31 januari 2024. 

Prisbordet
Ta gärna med ett pris till prisbordet för ca 100 kr.

Välkommen med din anmälan!
Klicka här för att besöka Söderby GKs hemsida.

Enkät om önskemål inför kommande säsong

Vi i damkommittén vill gärna få veta lite mer om vad ni damer föredrar för typ av tävlingar, tävlingsformer, veckodag, starttider m m. Enkäten finns hos receptionen, fyll i och lämna blanketten i receptionen. Eller och skriv ut bifogad blankett.

Tidigare nyhetsbrev från damkommittén

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och Plus55s nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.