Senaste nytt

Race to Christmas

Den 17 oktober startade 11 herrar och 2 damer årets upplaga av Race to Christmas på 18-hålsbanan. Efter tre omgångar på 18-hålsbanan flyttade vi över till 9-hålsbanan. Vi har varit mellan 5 och 17 deltagare och i genomsnitt 10 deltagare.

Efter sex omgånger leder Erik S tätt följd av Christer B, Göran D, Lars-Göran P, Lars-Magnus L och Arne Lindgren.

Fyra omgångar återstår fram till jul. Följ gärna den spännande avslutningen på Facebooks ”BBGK Plus55”.

Höstmötet 10 oktober 2023

Protokollet från höstmötet den 10 oktober finns nu att läsa på undersidan Protokoll eller klicka här för att läsa protokollet.

Frivilligkåren fortsätter rensa, röja, underhålla och reparera

Hösten närmar sig och det blir inte lika mycket golfspel. För oss som är engagerade i frivilligkåren är det toppen att kunna hänga kvar på klubben, göra lite nytta och fortsätta umgås med golfkompisarna. Vill du också göra det? Mejla till christer.jonsson@swebowl.se och anmäl intresse.

Exempel på sysslor efter säsongen:

  • Plocka in, och vid behov reparera, utrustning från banorna
  • Reparation och ombyggnad av några tees
  • Röja en del sly som växt upp under sommaren
  • Åtgärda ojämnheter på utslagsplatserna vid driving range
  • Förbereda och sätta upp vildsvinsstängsel mot Sofielund

Betala tävlingsavgiften samtidigt som du anmäler dig till en tävling

Vanligtvis betalar vi tävlingsavgiften på plats i receptionen. Nu kan du enkelt göra det samtidigt som du anmäler dig till våra tävlingar. Kolla kalendern på hemsidans ingångssida över den närmaste tidens tävlingar, klicka på den/dem du vill anmäla dig till och betala samtidigt tävlingsavgiften. På tävlingsdagen behöver du bara hämta ditt scorekort i receptionen. Snabbt och smidigt.

Tidigare nyhetsbrev

Du vet väl att våra tidigare nyhetsbrev finns på inloggningssidan för medlemmar. Där finns, förutom våra nyhetsbrev, även klubbens och damkommitténs nyhetsbrev. Klicka på hemsidans knapp ”Logga in för medlemmar” och ange ditt Golf-ID och samma lösenord som när du loggar in på Min Golf så hittar du undersidan ”Arkiv för nyhetsbrev” med listan över utskickade nyhetsbrev.