Övriga tävlingar

Early Morning 9 juni första start kl 6.
Välkommen till singel- och lagspel i ottan. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Efter tävlingen äter vi gemensam lunch (ingår inte) där vi korar Morgonens Drottning och bästa lag.
Anmäl dig i Min Golf och betala 75 kr.

Ladies Invitation 6 juli första start kl 13.
Välkommen att bjuda in en dam från en annan klubb. Laget MÅSTE bestå av en medlem och en inbjuden dam från en annan klubb. Lagtävling bästboll poängbogey. Anmäl dig/er i Min Golf. Anmälningsavgift 100 kr per person. Tävlingsgreenfee 450 kr för din gäst.

Damerna bjuder upp en herre 12 juli första start kl 13.
Nu får ni damer passa på att bjuda in en herre till Greensome poängbogey. Obs, det går inte att välja din make eller sambo. Alla spelar från röd tee. Restaurangen arrangerar grillkväll. Anmäl dig/er i Min Golf. Anmälningsavgift 100 kr per person. För gäster tillkommer tävlingsgreenfee på 400 kr.

Nationella Damdagen 18 augusti kanonstart kl 8.
Vi bjuder på en spännande lagtävling (bästboll poängbogey med 2-mannalag, en klass) med extratävingar och överraskningar under rundan. Fria rangebollar vid ankomst, goodiebag och ett fantastiskt prisbord med stöd av våra sponsorer.

I år har vi Skoog Golf Axademy, Titleist, Abacus och Lejondals slott som huvudsponsorer. Under tiden alla scorekort registreras kopplar vi av med lunch och modevisning.

Anmäl dig/er i Min Golf. Anmälningsavgift inklusive lunch 240 kr per person. För gäster tillkommer 400 kr per person (ord 800kr).