Skoog Golf Academy

Sedan 2023 drivs shopen och träningsverksamheten på Bro-Bålsta GK av Patrik Skoog.

Med drygt 30 års erfarenhet från 5 olika golfklubbar har jag en klar idé över vad jag vill göra på Bro-Bålsta GK för att det skall fortsätta att vara en framgångsrik golfklubb.

Jag vill att vår verksamhet skall vara en naturlig del av klubblivet, tränarna skall vara förebilder och mentorer för barn, unga och elitspelare. Vi skall på samma sätt vara tryggheten för alla klubbmedlemmar som vill utveckla sin golf oavsett ambitionsnivåer.
Jag ser fram emot att lyfta betydelsen av spelets alla delar, inte bara svingen, vi jobbar gärna med hela spelet där det är tänkt att spelas, alltså ute på banan.

Jag vill också att shopen skall vara en naturlig samlingspunkt där man träffas, diskuterar träning, utrustning och spelet eller kanske bara umgås. Vi är medlemmar i Golfstore för att vi är övertygade om att det ger bäst sortiment och priser till alla medlemmar och gäster.
Vi hoppas att ni precis som vi tycker att en golfshop ger en extra dimension till golfklubben och vi lovar att stötta er medlemmar på samma sätt som ni stöttar oss. Du som driver företag kommer att få hjälp med bollar, kläder och annan utrustning med företagslogga. Du kan läsa mer om Golfstore via länken till höger.

Vi jobbar med utrustningen ur ett tränarperspektiv, vi vill att din utrustning skall hjälpa dig till ett bättre golfspel. Vi hjälper dig att byta grepp, prova ut nya klubbor eller anpassa det du har. Dåligt anpassad utrustning kan direkt motverka de teknikförändringar du vi vill göra och behöver därför förändras. I den nya studion har vi fina möjligheter att hjälpa dig med detta.

För många är golfresor en höjdpunkt på året. Vi arrangerar resor både vår och höst, en del blir med golfskola där vi både tränar och spelar medan andra blir mer av en spelresa till exempel på brittiska öarna för att spela linksgolf. Läs om aktuella resor via länkarna.

Kontaktuppgifter:

Tel. shop: 072 -446 95 58

shop@skooggolf.se

Tel. Patrik: 070 -858 42 54

patrik@skooggolf.se