Banorna

Bro-Bålsta är en hyllning till de klassiska golfbanorna på de brittiska öarna, anpassad till det nordiska klimatet. De första 12 hålen på det som nu är 18-hålsbanan invigdes 1982 av HKH Prins Bertil. 18-hålsbanan blev spelklar 1985.

Omtyckt bana

Bro-Bålsta är en omtyckt bana, både bland medlemmar och gäster. Med generös bredd på fairways tämligen förlåtande för ett och annat snett slag men krävande ju närmare hålkoppen man kommer. 18-hålsbanan bär banarkitekten Peter Nordwalls signum med stora och ondulerade greener.

9-hålsbanan

Vår 9-hålsbana är en kortare bana med omväxlande par 3 och par 4 hål. Den är smalare från tee med utmanande greenområden.

Klubbens 9-hålsbana är en kortare bana är 18-hålsbanan. Den består av omväxlande par-3 och par-4 hål och par totalt är 31. Denna bana är öppen alla dagar året runt. Det är här som BBGK Vintertour avgörs i december-mars. En mycket trevlig bana både för nybörjaren och den mer erfarne golfaren.

18-hålsbanan

Bro-Bålsta är en omtyckt bana, både bland medlemmar och gäster. med generös bredd på fairways tämligen förlåtande för ett och annat snett slag med mer krävande ju närmare hål man kommer. Den som spelat banarkitekten Peter Nordwalls banor känner igen de stora ondulerade greenerna. Vassa puttare har fördel.