Viktigt att veta

Bokningsinformation
Receptionen förbehåller sig rätten att flytta bokad starttid max 10 minuter tidigare/20 minuter senare. Vi ber dig att redan vid bokning som t ex tvåboll boka in er i en redan befintlig tvåboll (ännu viktigare som ensamspelare att inte boka in dig på en tom boll). Detta gör vi för att öka tillgängligheten samt skapa ett jämnt speltempo.

Starttidsschema kl 06-20 med undantag för de dagar vi öppnar senare vilket framgår i bokningen. Betalning av greenfee kan med fördel göras via Min golf.  Ankomstanmälan måste göras minst 20 minuter innan spel via reception alt appen Min bokning. Observera våra avbokningsregler samt vad som gäller vid no show.
Välkommen!

Regler vid frost

Om du har bokat en tidig starttid och det är frost, går din starttid förlorad. Vi hjälper dig självklart i receptionen att hitta en ny tid i mån av plats, men kan inte garantera att du kommer ut så snart frosten släppt.

Avbokning och ”no show”

Ankomstanmälan och betalning till receptionen ska ske senast 20 minuter innan start. Därefter förfaller din starttid och vi kan boka in annan spelare. Har du fått förhinder? Vid avbokning/ändring minst tre timmar innan, enligt våra regler, återbetalas ev förbetald greenfee per automatik. Därefter betraktar vi det som s k no show och du debiteras en avgift om 300 kronor. Om du inte betalar avgiften eller vid upprepade no show stängs du av från att kunna boka starttider under en tid. Varje ”no show” betyder nämligen att någon annan inte fick chansen att spela. Nästa gång kan det vara du.

18-hålsbanan

Du kan förhandsboka maximalt tre starttider, två vardagstider och en helgdagstid. Du kan också via Min Golf boka ytterligare en golftid på helg i mån av plats dagen innan spel. För att spela på 18-hålsbanan gäller att du har max 54 i hcp. Max hcp i bollen är 120.

På tävlingshelger fram till klockan 11 är det enbart bokningsbart för medlemmar med gäster fram till två dagar innan spel. Därefter släpps tiderna för gäster. Detta gäller 1 maj-24 juni samt 13 augusti-30 september. På tävlingsfria helger under samma period kan avvikelser förekomma.

Normalt startar vi alltid på hål 1. Du får starta på hål 10 under förutsättning att personal i receptionen eller banvärd godkänner det.

Startförbud på 18-hålsbanan

På måndagar innan kl 9 är det startförbud samt på onsdagar och fredagar innan kl 7 när banpersonalen klipper greener, fairways, byter flaggplaceringar m m. Första måndagen i månaden är det startförbud till kl 11 för utökat banarbete.

Bollränna på 18-hålsbanan (när receptionen är stängd)

Före de bokningsbara tiderna (med undantag för måndag, onsdag och fredag när det är startförbud) gäller bollränna och starter sker endast i tvåbollar.

9-hålsbanan

Nio hål räknas som en rond på 9-hålsbanan. Vill du spela flera varv behöver du boka. Du kan även välja att förhandsboka två starttider.

Bollränna på 9-hålsbanan (när receptionen är stängd)

Före de bokningsbara tiderna gäller principen ”varannan-boll” på 1:an, d v s du som kommer från 9:an slår ut i varannan boll tillsammans med de som startar på 1:an.

Driving range

Från måndag kl 18 till cirka kl 8:30 på tisdag morgon jämna veckor är driving range stängd för bollplockning.

Toaletter på banan

På 18-hålsbanan finns det toalett på hål 6, 10, 11, 15 och 18. På 9-hålsbanan finns det toalett på hål 5.

Kiosk

Finns vid tee på 18-hålsbanans hål 10.

Hund i koppel

Du får gärna ha hunden med dig till vår anläggning men den ska alltid vara kopplad av respekt för den som är hundrädd eller allergisk. Vi förutsätter också att du har med dig en plastpåse och plockar upp efter hunden. Din hund får inte vistas i klubbrummet eller i restaurangdelen som numera sträcker sig fram till receptionen.

P-plats för rörelsehindrade

Bakom klubbhuset finns parkeringen för personal och servicefordon. På parkeringens vänstra sida finns parkeringsplats för rörelsehindrade som innehar ett ”särskilt parkeringstillstånd” (d v s det tillstånd som utfärdas av hemkommunen). Parkeringstillståndet ska placeras vid bilens framruta så att det är väl synligt och läsbart utifrån.