Medlemsförmåner

Hos oss på Bro-Bålsta Golfklubb är det liv och rörelse året runt. På vår anläggning har du förutom 18- och 9-hålsbanorna tillgång till både övningsområden och drivingrange, klubbhus med restaurang, golfshop och professionell tränare. 9-hålsbanan är dessutom öppen året om.

Vi har ett flertal kommittéer för olika målgrupper som engagerar många av våra medlemmar. De arrangerar tävlingar, hemliga resor och andra aktiviteter. Vill du läsa mer om deras verksamhet, gå in på medlemssidans Kommittéer m m.

Hos oss finns också ett stort antal hickoryspelare som värnar om golfens historia och som spelar golf som det spelades i början på förra seklet.

Tycker du om att delta i tävlingar har vi ett stort utbud, såväl individuella som lagtävlingar, under hela säsongen. Eller spelar du helst sällskapsgolf. Hos oss finns det något för alla.

Som medlem i Bro-Bålsta Golfklubb får du ett antal förmåner som du kan läsa om längre ner på sidan.

”Vår ambition är att alltid hålla en hög kvalitet på hela anläggningen och ge bra service till såväl medlemmar som gäster. Vi gör vårt bästa i alla väder.” – Oliver May, Klubbchef

Nyhetsbrev

Flera gånger varje månad skickar vi ett nyhetsbrev via mejl till dig med senaste nytt, inbjudningar till årsmöten eller andra aktiviteter. Titta gärna på vår Facebook-sida också där vi lägger ut senaste nytt.

Gästgreenfee

Som medlem i Bro-Bålsta så har dina gäster som går i samma boll som dig alltid rabatt på ordinarie greenfee.

Gäst till A- eller V- medlem

Tecknar du ett A-medlemskap kan du bjuda med en gäst att spela gratis hos oss valfri fredag eller lördag efter kl 16. Tecknar du ett V-medlemskap kan din gäst spela gratis valfri fredag efter kl 16.

Din gäst får inte vara medlem i Bro-Bålsta GK. Förmånen gäller endast för en och samma gäst vid ett speltillfälle under 2024 men du kan självklart bjuda in flera olika gäster.

Vi fortsätter att utveckla det uppskattade samarbetet mellan Bro-Bålsta GK, Sollentuna GK, Täby GK och Wäsby GK.

Samarbetet ger dig som är A-eller Y-medlem möjlighet att spela ett begränsat antal ronder på tre andra anläggningar utöver din egen. Syftet är att erbjuda ett mervärde som ger variation och utökade spelmöjligheter utan extra kostnad.

30-avtalet.
 • Avtalet innebär att varje klubb upplåter 30 starttider per vecka på sin 18-hålsbana på helgfria måndagar – torsdagar. De tillgängliga starttiderna fördelas jämnt med 10 starttider till medlemmar från var och en av de tre andra klubbarna. Avtalet gäller från det datumet alla banor är öppna till sista september.Varje spelare kan utnyttja avtalet max två gånger på varje samarbetsklubb. Du som spelare är själv ansvarig för att hålla koll på antalet spelade ronder och inte boka upp fler tider, överskjutande starttider kommer att faktureras med full greenfee av hemmaklubben efter säsongen. Ring för att boka starttid på Sollentuna GK, Täby GK och Wäsby GK
  • Som A- eller Y-medlem kan du boka starttid på de andra klubbarna hur långt som helst i förväg men alltid i mån av plats. Du kan bara ha en starttid bokad i taget. För att boka starttid ringer du till respektive klubb för att förvissa dig om att det finns en bokningsbar tid enligt 30-avtalet. Din starttid registreras som en ”30-tid” i Min Golf. Du kan alltså inte hänvisa till 30-avtalet om du bokat via Min Golf eller vill boka på plats.
  • Vid förhinder bokar du av din starttid så snart som möjligt och inte senare än 24 timmar innan spel. Vid så kallad ”no show” debiteras du enligt respektive klubbs regler.
  • Avtalet gäller inte i samband med tävling, gruppbokning eller andra event.
Uppgradering av medlemskap
 • Är du inte A- eller Y-medlem och vill ta del av avtalen? Det går alltid att uppgradera medlemskapet. Ta kontakt med oss på kansliet så hjälper vi till med det.
 • Greenfeesamarbeten
  När du besöker Viksjö GK, Täby GK, Sollentuna GK, Wäsby GK betalar du greenfee som gäst till medlem. Detta gäller alla helgfria vardagar samt efter kl 14 på lördagar, söndagar och helgdagar.
 • På Upsala GK får du 200 kr rabatt på  ordinarie greenfee alla dagar, alla tider..
 • Spela andra Nordwallbanor
  Vår banarkitekt Peter Nordwall har flera vackra golfskapelser på sitt samvete. Upplev de bekanta linjerna från vår bana i Sverige eller i Norge. Som medlem kan du spela 11 av Peters övriga banor till reduserad greenfee. Besök gärna respektive klubbs hemsida för att få veta som gäller, tips om boende och annat som är bra att veta.
Bjurholms GKwww.bjurholmsgk.se
Grönmo GKwww.gronmogk.no
Holms GKwww.holmsgk.se 
Kongsvinger GKwww.kongsvinger-golfklubb.no 
Losby GKwww.losby.no
Robertsfors GKwww.robertsforsgk.se
Rotebro GK (Grindslanten)www.rotebrogolf.com
Ryfors GKwww.ryforsgk.se 
Skövde GKwww.skovdegk.se 
Årjängs GKwww.arjangsgk.se
Årjängs GKwww.arjanggk.nu
Autogiro och MoreGolf-kortet

Vill du dela upp betalningen av den årliga spelavgiften? Du kan göra det antingen genom autogiro (administrationsavgift 30 kronor per månad tillkommer) eller genom MoreGolf-kortet. För mer information om MoreGolf-kortet, se dokumentet längst ner på sidan.

Alla typer av medlemskap i Bro-Bålsta Golfklubb, som i sin tur är medlem i Svenska Golfförbundet, innebär att du:

 • får ett aktivt Golf-ID
 • har tillgång till Min Golf på golf.se.
 • får tidningen Svensk Golf
 • omfattas av Svenska Golfförbundets spelarförsäkring
 • tilldelas hcp och hcpbevis.

Vill du bli medlem eller veta mer, kontakta Susanne Englund, telefon 08-582 484 30 eller mejla till susanne.englund@bbgk.se.

Läs mer om More Golf kortet här.