Rätt klubbor för dig – Custom Fitting

Våra ledord är passion, personligt och professionellt. Därför vill vi väldigt gärna hjälpa dig att välja rätt utrustning för att det skall bli ännu roligare att spela golf.

Det finns framför allt tre stora skäl till varför du skall gå till din golfpro för att göra utprovningen.

  • Som utbildade tränare förstår vi golfteknik, vi har full koll på orsak och verkan och kan tyda siffror i Trackman och vi kan koppla det till din teknik och din utrustning. Det innebär att alla fittings också kommer att innehålla en viss del golflektion.
  • På golfklubben går det att testa utrustning från adekvat underlag. Vi kan testa järnklubbor från gräs, vi kan slå wedgar från både gräs och i bunker och vi kan putta på en riktig green.
  • Om du bara testar ut dina klubbor genom att slå in i ett nät så riskerar du att missa det allra viktigaste, hur bollen faktiskt flyger. Dessutom tenderar spelare att anpassa sin teknik efter bollens flykt och yttre förutsättningar som väder och vind. Vi tar alltid hänsyn till det i våra analyser av dig och din nya utrustning.

Vi hjälper dig att prova ut dina klubbor så att det passar ditt spel. Vi tittar naturligtvis på siffror så att dina nya klubbor presterar bra men det är precis lika viktigast att de känns bra och ser snygga ut. Ett bra köp är inte nödvändigtvis förra årets modeller med röda realappar utan det är utrustning som hjälper dig till ett bättre spel på golfbanan. För oss är du i första hand en elev, en golfspelare som vill bli bättre och i andra hand en kund.

Vi ser till att du har rätt uppsättning där alla klubborna fyller en funktion i ditt spel. Vi hjälper dig att fylla igen luckor med en extra wedge eller hybrid och vi ser till att din putter matchar din uppställning och din teknik.

  • Utprovning Driver/fairwaywoods 50 minuter 900kr
  • Utprovning järnset 50 minuter 900kr
  • Utprovning wedgar 25 minuter 500kr
  • Utprovning putter 25 minuter 500kr

Vid köp av utrustning över 5 000kr dras halva avgiften för utprovningen av, vid köp av utrustning för över 10 000kr dras hela avgiften för utprovningen av. Bokning av custom fitting görs i Proplanner, välj lämplig utprovning och skriv i meddelande vad du vill testa ut.